KIWI PLUSS lønner seg!

KIWI ga 300 millioner kroner tilbake til kundene i 2016

Foto: iStock

Etter bare ett år med KIWI PLUSS har våre kunder fått tilbake nesten 90 millioner kroner i ren frukt og grønt-bonus! Inkludert Trumf-bonusen er det totale beløpet på svimlende 300 millioner kroner.

«Sunnhet til folket», sier vi. Og det med god grunn.

– Nok en gang har vi i KIWI bevist at det norske folk spiser sunnere når sunn mat blir billigere. Lavere priser på sunn mat påvirker forbruket vårt - og med det helsen og livsstilen vår, stråler KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy. 

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy er glad han kan være med på å gjøre Norge både sunnere og billigere.
KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy er glad han kan være med på å gjøre Norge både sunnere og billigere.

Millionutbetalinger til kundene

For ikke bare viser tallene at frukt og grønt-salget hos KIWI har økt med 12 prosent i 2016 (tall pr. 3 desember) – 760.000 Trumf- og KIWI PLUSS-kunder har også spart hele 300 millioner kroner i bonus i løpet av året!

Det betyr at hver eneste Trumf- og KIWI PLUSS-kunde i snitt har fått tilbake 400 kroner fra KIWI etter å ha handlet hos oss i 2016, til priser som allerede er blant de billigste i dagligvaremarkedet.

4. januar 2017 økte vi KIWI PLUSS-bonusen til 15 % - en dobling fra året før. Ved å være KIWI PLUSS-kunde i år kan du med andre ord spare enda mer enn du gjorde i fjor!