Nyheter hos KIWI:

Grillklare fiskenyheter i din KIWI-butikk

Fisk på grillen er ikke til å kimse av. Det er godt og magert, og du får samtidig i deg de essensielle næringsstoffene fiskene er proppfulle av.

Årets grillsesong står klar etter en mørk og kald vinter, og i din KIWI-butikk finner du nå en rekke raske og sunne nyheter som fort kan bli et velkomment innslag når grillen varmes opp.

Og husk: Som KIWI PLUSS-kunde får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk – inkludert alle disse nyhetene – samt 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt.

Fiskeburger av laks er et nytt tilskudd til den populære Dagens burger-serie. Lakseburgeren består av 93 prosent fisk, og passer utmerket til tzatziki eller en mangosalsa. Å grille denne lakseburgeren er selvsagt bare én av måtene den kan tilberedes på; den passer like godt i stekepanna.

Nyheten Laks med smak av Japan er nøyaktig hva produkttittelen antyder, og har smaker av wasabi, ingefær og soya. Den kan enten grilles eller bakes i ovn. Vårt tips er å spise den med en frisk salat.

KIWIs Billig middag for én-serie har nå blitt utvidet med Laks med sitrusrub. Alt du trenger å gjøre er å fjerne plasten og legge den på grillen under lokk – enkelt, raskt og sunt. Den kan også bakes i ovnen hvis været ikke er bra. Prøv den gjerne med en frisk salat, potetsalat eller annet tradisjonelt grilltilbehør.

Alle disse grillvennlige fiskeproduktene er tilgjengelig i din KIWI-butikk.

Nye fiskekaker i KIWI-butikkene

En annen fiskenyhet i alle KIWIs butikker er fiskekaker fra Lerøy med 65 % torsk og hyse. Disse er laget av norsk fisk og produsert i Lofoten. Den er nøkkelhullmerket, glutenfri og ikke tilsatt melk. Perfekt til hele familien!

Hva med å grille fiskekakene? Det er både superenkelt og supergodt! Spis fiskekakene som de er, eller lag en fiskeburger med grovt hamburgerbrød. 

Nyhet fra Lerøy: Fiskekaker med 65 % torsk og hyse

NB! Hvis du griller ute i naturen, husk å rydde skikkelig etterpå. Og vær i tillegg ekstra varsom på at det ikke er skogbrannfare i området du griller. Du kan se en oversikt over alle sårbare områder på Yr.