Gravid i 3. trimester eller nettopp fått barn?

KIWIs Babypakke

Som KIWI PLUSS-kunde får du en gratis babypakke som inneholder et utvalg produkter fra LilleGo´, Libresse og Libero hvis du er gravid i 3. trimester, eller nettopp har fått barn.

KIWI Babypakke er en startpakke som inneholder stelleprodukter til både mor og barn.

Barneproduktene kommer fra kvalitetsmerket LilleGo´, og er trygge og gode produkter til ditt nyfødte barn. I tillegg får du produkter fra Libero.

Slik får du KIWI Babypakke

Alle KIWI PLUSS-kunder kan registrere seg og hente ut én pakke hver, helt gratis, fra tre måneder før termindato, og til én måned etter. For de som er i delt medlemsskap vil det kun være mulig å hente ut totalt én babypakke.

Det er selvfølgelig helt gratis å være KIWI PLUSS-kunde. I tillegg til babypakken, vil du som KIWI PLUSS-kunde alltid få 50 % Trumf-bonus på hver eneste pakke med bleier, bind, tamponger og truseinnlegg, 15 % bonus på all fersk frukt og grønt, og 1 % bonus på alle andre dagligvarer. Slik blir det enklere for dere å velge et sunt og rimelig kosthold til hele familien.

Du må ikke glemme at du hos KIWI får Norges beste bleieavtale: 50 % Trumf-bonus på hver eneste bleiepakke. Du slipper å ha med avtalekort i kassen og du får 50 % Trumf-bonus rett inn på konto for hver eneste bleiepakke du handler.