Sett sammen din egen kake eller velg blant våre bestselgere

Bestill kake på nett

Trenger du kaker til konfirmasjonen, barnebursdagen, 17. mai eller bryllup? Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.

Nå kan du enkelt bestille din favorittkake på nett og få den raskt levert i din lokale KIWI-butikk. Kakene bakes i et av Bakehusets lokale konditorier, fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge. Med kreativitet, yrkesstolthet og lange håndverkstradisjoner lager Bakehusets konditorer kaker som passer til enhver anledning. Kakene leveres dessverre ikke i Nord-Norge.

Bakehusets egenkomponerte kaker er populære, kanskje ikke så rart når du kan sette sammen kaken med dine favorittsmaker - og enkelt klikke den til henting i din nærmeste KIWI-butikk. Du kan også tilpasse kaken i størrelse, farge og velge bilde eller tekst. 

Slik bestiller du kake

  1. Gå til raskekaker.no
  2. Klikk på kaken du vil ha og trykk på "komponer kake"
  3. Nederst på siden kan du velge mellom størrelse, fyll, tekst og evt bilde på kaken. Velg det som passer deg
  4. Hent kaken i din lokale KIWI-butikk og betal i kassen

Bestill før kl.12.00 for å hente kaken neste dag. Vi gjør oppmerksom på at kakebestiling til mandag må bestilles før kl. 12.00 fredag.

Kaker med tekst

bamsekake.jpg

En sjokoladekake slik sjokoladekaker skal smake – formet som en søt bamse. Kaken har en saftig og god sjokoladebunn som er dekket med lys sjokoladekrem. Vi bruker ekte meierismør i kremen, noe som er med på å gi den runde, hjemmebakte smaken. Velg mellom ulike farger på skilt og om du vil ha tekst på kaken.

Kaker for de spesielle anledningene

marsipankaken kan du velge farge på marsipanlokket. Hvit, rosa, ekstra hvit, gul, grønn, blå, mørkeblå, rød og sort er fargene vi tilbyr fra våre konditorier. På både marsipankaken og bløtkaken kan du sette ditt personlige preg på kaken ved å laste opp ditt eget bilde (mot et tillegg i pris). Du kan også velge å skrive en kort tekst på kaken.

Marsipankake.jpeg
Bestill hjertekake på nett med egenkomponert tekst og bilde.

Kaker du kan servere til mange 

En kake som er god på smak, som er en vinner hos både små og store, som gir nok kake til alle og som du enkelt kan bestille for henting i KIWI-butikken din. Bakehusets langpannekaker redder dugnaden!

I en hektisk hverdag med skole, jobb, aktiviteter og alt imellom, er det ikke alltid lett å få tiden til å strekke til. Vi har alle vært der, den plutselige dugnaden i gata, bursdagen som kom så brått på, eller lovnaden om å bake kake til barnehagen eller kollegaene.

Gulrotkake.jpg
En saftig gulrotkake i langpanne med ostekrem og oransje sjokoladepynt. En 30bits kake som gir nok kake til hele selskapet!

Bakehusets konditorer elsker å bake. Om det er store eller små kaker, kake til den lille sammenkomsten eller det store bryllupet. Det er kvalitet og smak som står i fokus. Du kjenner det på smaken i de gode, norske, naturlige råvarene - og konditorens omtanke. Kjærligheten for faget og de ekte, gode smakene. Så når du trenger en god og enkel løsning - og kake til dugnaden, er vi der for deg.