Lesetid: 3 min

clock Created with Sketch.

Sommerens Sticks

Siden lansering har grillspydserien Sticks vært en ubestridt salgsuksess i KIWI. Grillserien har stadig blitt utvidet og forbedret, og også i år vil du finne en rekke ulike Sticks i din lokale KIWI-butikk. Denne sommeren er det flere nyheter å glede seg til - i tillegg til klassikerne fra tidligere år.

Sticks er enkelt å tilberede og er ferdig på få minutter. Miks og match på kryss og tvers og finn din favorittkombinasjon av Sticks, sauser og ulike crunch. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Publisert: 27.04.2021 08.37 Sist oppdatert: 24.05.2022 16.36

Sticks Kylling med ingefær & hvitløk

Kyllingfilet med smak av frisk ingefær og smakfull hvitløk. Disse kyllingsticksene er klare til å grilles. Det er bare å pensle med litt olje og grille dem før du har på saus og crunch.

Sticks Kylling lårfilet med paprika & urter

Sticks Kylling lårfilet med paprika og urter vant våren 2022 gull i kategorien Grill Spesial, under NM i kjøttprodukter. Kyllingen har en frisk og god smak av paprika og urter, og har vært en favoritt blant KIWIs kunder siden den ble lansert. Prøv kyllingsticks sammen med en frisk vannmelonsalat eller i en smakfull paella. Kommer i både familiepakke på 440 g og i en mindre forpakning på 180 g.

Sticks Lam & Storfe med indisk krydder

En farseblanding av lam og storfe med en balansert blanding av indisk krydder. Perfekt til wraps.

Sticks Svin Chorizo

En farse av svin med en klassisk chorizo krydderblanding. Litt spicy og veldig godt! Kombiner med vår yoghurtsaus for en mildere smak.

 

Sticks Reker med hvitløk & urter

Argentinske villreker som er marinert med hvitløk & urter. Prøv en skikkelig sommerrett til middag og topp rekene med crunch og mango- og chilisaus. 

Sticks Mørbrad av Storfe med korean BBQ

Storfe av mørbrad penslet med skikkelig god, klassisk korean BBQ-saus. Hvis du vil ha litt ekstra smak anbefaler vi å kombinere med vår korean BBQ-saus.

Sticks Grillost

Ost på spyd som holder seg fast ved steking, med myk konsistens og mild smak! Passer perfekt i en god salat eller som tilbehør til grillmaten. 

Saus

Velg mellom mango & chilisaus, korean BBQ eller yoghurtsaus med mynte & hvitløk. Alle sauser kan kombineres med de andre produktene i serien eller grillmaten du måtte ønske.

Sticks Svin pepper & urter

Terninger av svinekjøtt, marinert med pepper & urter. Topp gjerne med vår yoghurtdressing med mynte & hvitløk og server med en frisk capresesalat. 

Sticks Svin chili & appelsin

Chili- og appelsinmarinerte terninger av svinekjøtt. Server sticks sammen med en god couscous-salat og grillet appelsin. Topp med Crunch med appelsin & ingefær for ekstra god smak. 

Crunch

Velg mellom Crunch med ristet løk & chili eller Crunch med appelsin & ingefær. Alle toppinger kan kombineres med de andre produktene i serien.

Grillspyd

Bruk Sticks sine egne grillspyd av bambus til å grille blant annet fisk, kjøtt, grønnsaker eller frukt. Et godt tips er å legge de litt i vann før du tar de i bruk, da er det mindre sjanse for at de brenner seg på grillen.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her