Billige bleier

Du går vel ikke glipp av Norges beste bleieavtale?

Siden KIWI startet bleiekrigen for snart 20 år siden, har vi gitt bort rundt 300 millioner bleier. Du går vel ikke glipp av dine gratis pakker?

Vi står på terskelen til mai, og nærmer oss med stormskritt høysesongen for barnefødsler. Muligens er du i gang med å google deg frem til de beste bleieskift-tipsene, eller kanskje er du allerede en erfaren bleieskiftarbeider?

Enten du er høygravid, nybakt forelder eller allerede har godt innarbeidede bleierutiner, ønsker Pampers i samarbeid med KIWI å gi tre familier en ordentlig hyggelig start på sommeren:

Svar riktig på ett spørsmål om KIWIs bleieavtale, så er dere med i trekningen om ett års forbruk av Pampers-bleier! Vi trekker hele tre vinnere torsdag 2. mai 2019.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET. VINNERNE ER KONTAKTET.

Så mange bleier får du gratis

Slik ser KIWIs bleiekort ut. Du får det i kassen på din lokale KIWI-butikk.

I løpet av det første året med babyen skifter vi i snitt bleier rundt 2500 ganger. Hvor mye billigere kan det egentlig bli, bare ved å bruke KIWIs bleieavtale?

Tar vi utgangspunkt i antall bleier i pakkene med Pampers Baby Dry størrelse 2 og 4, betyr det at du er på butikken for å kjøpe en pakke bleier over 90 ganger før babyen er ett år gammel.

Ber du om et elektronisk bleiekort i kassen første gang du handler bleier hos KIWI, vil du i løpet av dette første året få i snitt 23 pakker, eller over 600 bleier, helt gratis.

Tar vi med at et barn i snitt bruker 5000 bleier i løpet av sine første 3 år, kan du mer enn doble dette antallet hvis du benytter deg av KIWIs bleieavtale hele veien (fordi det blir færre bleier i hver pakke når størrelsen går opp. Dermed kjøper du også flere pakker).

Og den aller beste nyheten? Det er det samme om du foretrekker Pampers- eller Libero-bleier. Med KIWIs bleieavtale får du uansett hver 4. pakke gratis.

Bleiene i LilleGo’-serien er KIWIs billigste alternativ, og er ikke en del av bleieavtalen.