First Price best i test

Lavpris-alternativene som er testvinnere

Du visste sikkert allerede at First Price er vårt billigste alternativ. Men visste du også at flere av produktene er blant «best i test»?

First Price er vår egen merkevare og vårt billigste alternativ, og er et godt valg dersom du ønsker å begrense matbudsjettet. At man er prisbevisst betyr ikke at kvalitet ikke er viktig – faktisk har flere av våre First Price-produkter fått høy score eller har blitt kåret til best i test i flere uavhengige tester.

Her kan du lese mer om noen av produktene som har gjort det bra i tester i 2020 og 2021.

First Price hvitost (2020) 

1 kg hvitost

Hvitosten fra First Price fikk terningkast fem da Bramat.no testet guloster i mars 2020. Den inneholder bra med kalsium og et greit innhold av mettet fett.

First Price kokt skinke og pepperskinke (2020)

Kokt skinkePepperskinke

Både kokt skinke og pepperskinke fra First Price ble belønnet med terningkast fem under Bramat.no sin test av skinkepålegg i september 2020. Begge skinkene fikk pluss for bra kjøttinnhold og lite mettet fett, men at de inneholdt litt mye salt.

First Price makrellfillet (2021)

Makrell i tomat

Makrellfilet i tomatsaus fra First Price fikk terningkast fem i Bramat.no sin test av fiskepålegg i januar 2021. Den har et bra innhold av både sukker, salt og protein.

First Price ovnsbakt leverpostei (2021) 

Leverpostei 

Ovnsbakt leverpostei fra First Price fikk terningkast fem under Bramat.no sin test av leverpostei i februar 2021. Den inneholder mye lever, bra med umettet fett og et greit saltinnhold. Den får også pluss for at den ikke inneholder karragenan. (Karragenan er et tilsetningsstoff godkjent til bruk i matindustrien, men det er ikke faglig enighet om hvorvidt stoffet er trygt).

First Price myke tortilla-lefser (2020)

Soft tortillalefser

Myke tortilla-lefser fra First Price passer perfekt til både taco, burrito og fajita. Den fikk terningkast fem da Bramat.no testet tortilla-lefser i juni 2020.

First Price entrecôte (2021)

Entrecôte

Entrecôten til First Price fikk terningkast fem og imponerte i Dagbladet sin test av biff i januar 2021.

First Price fiskegrateng (2020)

Fiskegrateng

First Price sin fiskegrateng fikk terningkast fem av Bramat.no under deres test av fiskegrateng i april 2020. Den inneholder lite mettet fett og har et bra saltinnhold.

First Price grillpølser (2020)

Grillpølser

First Price sine grillpølser fikk terningkast fem da Bramat.no testet grillpølser i april 2020. Pølsene har et bra kjøttinnhold, og inneholder mindre salt enn de andre pølsene i testen.

First Price tamponger (2020)

Tamponger, normal

First Price sine tamponger har ikke fått noen terningkast, men fikk gode resultater da Eurofins testet tamponger for NRK i mars 2020. Tampongene var blant de billigste, og har god sugeevne, inneholder mindre dioksiner og slipper fra seg mindre lo enn flere av de dyrere alternativene.