KIWIs bind- og tampongavtale

Alle KIWI PLUSS-kunder sparer automatisk 50 % Trumf-bonus på hver eneste pakke med bind, tamponger og truseinnlegg hos KIWI.

_________________________

Bind- og tampongavtalen har blitt en del av KIWI PLUSS! Nå benyttes ikke lenger avtalekortet, og alle KIWI PLUSS-kunder vil automatisk spare 50 % Trumf-bonus på hver eneste pakke med bind, tamponger eller truseinnlegg når du handler hos KIWI. Du slipper altså å ha med deg et ekstra kort i kassen, og kan derfor betale som vanlig når du handler, og samtidig få 50 % Trumf-bonus rett inn på din Trumf-konto. Det eneste du må gjøre er å være medlem av Trumf og ha aktivert KIWI PLUSS

➥ Bli Trumf-medlem her

➥ Bli KIWI PLUSS-kunde her


Gjelder alle typer bind, tamponger og truseinnlegg

I snitt har kvinner mensen fra de er 13 til 51 år, totalt 38 år. Det er vanlig å blø i tre til sju dager. Hvis vi regner med at en normalperiode er på fem dager, vil gjennomsnittskvinnen har 456 menstruasjoner i løpet av livet. Totalt blir dette 2280 dager – eller litt over 6 år hvis vi regner sammenhengende dager.

Menstruasjon resulterer i en stor utgift for kvinner i løpet av et liv. I 2012 lanserte KIWI derfor Bind- og tampongavtalen, slik at våre kunders utgifter på helt essensielle hverdagsprodukter blir litt rimeligere.

KIWIs bind- og tampongavtale gjelder alle typer bind, tamponger og truseinnlegg og inkontinensbind. Bind- og tampongavtalen gjelder kun for private husholdninger.

Last ned KIWI PLUSS-appen for å få oversikt over bonusen din. I appen kan du også enkelt bruke bonus på din neste handel.

Last ned appen her
Bilde