Lesetid: 3 min

clock Created with Sketch.

Slik lager du digg hjemmelaget pizza

Pizza er en favoritt hos både store og små. Topp den med det du liker best. Det finnes utallige muligheter og kombinasjoner, og bare fantasien setter grenser. Nå er det enda enklere å lage din favorittpizza med to sprø nyheter i KIWI.   

Publisert: 29.04.2022 15.35 Sist oppdatert: 13.05.2022 11.05

Italiensk pizzadeig

Denne italienske pizzadeigen med premium kvalitet finner du i frysedisken. Legg deigen for heving i kjøleskapet minimum 24 timer før bruk. Den er bakt med fordeig og lang liggetid for å fremheve smak og aroma. Pizzadeigen passer perfekt til steking på grill og i pizzaovn.

Med pizzadeig fra Westend Bakeri har det aldri vært enklere å tilberede en deilig napolitansk pizza hjemme. Siden deigemnene tåler opptil fem dager i kjøleskapet kan du tilby gjestene fersk, håndstrukket italiensk pizza gjennom hele helgen. Genialt! Deigens holdbarhet reduserer svinn og åpner for større fleksibilitet for deg som ikke alltid vet hva dagene bringer. Deigen er elastisk, robust og enkel å jobbe med, ved riktig hevetid.

Slik forbereder du pizzadeigen

  1. Ta av plasten før du setter pizzadeigesken for heving i kjøleskapet. Pizzadeigen må tine i minimum 24 timer før bruk. Deigen hever nemlig under tining.

  2. Pizzadeigen er ferdighevet når den har oppnådd dobbel størrelse. La deigen bli romtemperert før utbaking. Beregn ca. en time på kjøkkenbenken.

  3. Strø hvetemel på kjøkkenbenken før deigen trykkes jevnt ut med hendene til ca 30 cm i diameter. Behold en litt høyere kant ytterst.

  4. Legg deigen på en stekeplate med bakepapir, og ta på ønsket saus og topping. Pizzaen stekes i 8-9 min på 250°C med varmluft.
    Deigen passer også perfekt til steking på grill og i pizzaovn.

TIPS: Deigemnene tåler opptil fem dager i kjøleskap. Rekker du ikke å lage pizza i helgen, kan du fint bruke deigen til å lage horn til barnas matpakke, innbakt pølse, eller noe annet godt. Deigen passer like godt til steking i komfyr, som på grill og i pizzaovn. 

Pizzabunn Prime

Nå får du håndlaget pizzabunn fra Italia i KIWI. Den er laget av surdeig og filtrert sjøvann. Bunnen er ferdig og klar til bruk. Tilsett ønsket topping, stek på høy varme - så får du en sprø og herlig pizza.

Stek den i pizzaovn på 300-350 °C i ca. 3-5 minutter, eller nederst i vanlig ovn på ca 250 °C varmluft i ca 5-7 minutter. 

Glad i pizza? Se våre beste oppskrifter her.

Pizza på grillen

Har du noen gang grillet pizza? Det vil mest sannsynlig bli en favoritt på grillen i sommer. Du kan enten grille pizzaen rett på risten, på en pizzastein, eller i en støpejernspanne.

Legg på pizzasteinen når du begynner å varme opp grillen. Slik forhindrer du at den sprekker. Grillen skal være mellom 230 til 250 grader, med middels høy varme på sidene og lav varme i midten. Grill pizzaen under lokk, så kan vi garantere en sprø bunn.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her