Allerede etter noen timer...

Imunforsvar, tenner og skjelett

I timene etter et godt fiskemåltid stiger D-vitamin-nivået i blodet. D-vitamin er viktig for et sterkt immunforsvar, skjelett og sterke tenner. Kroppen kan lage D-vitamin selv, men da trengs det sollys og i vinterhalvåret får mange nordmenn for lite D-vitamin.

Holder forbrenningen i gang

En porsjon mager fisk dekker dagsbehovet for jod. Dette er nødvendig for stoffskiftet, altså forbrenningen din. Lavt stoffskifte har symptomer som lite overskudd, vektøkning og håravfall.

Etter noen uker...

Hold deg skjerpa!

Bedre konsentrasjon og hukommelse fordi hjernen trenger omega-3-fettsyrer som finnes i fet fisk.

Senker «det farlige kolesterolet»

Det finnes to typer kolesterol. Etter tre uker med høyt inntak av fisk, på bekostning av kjøtt, blir innholdet av «det farlige kolesterolet» LDL redusert. LDL kan øke faren for hjerte- og karsykdommer.

Etter noen måneder...

Bedre humør?

Fisk er ingen lykkepille i seg selv, men studier viser at de som har et lavt fiskeinntak kan være mer utsatt for depresjon. Med andre ord kan de gode vanene med fisk to-tre dager i uken bidra til å minske risikoen for depresjon.

Godt for huden

Fisk med omega-3-fettsyrer gir yngre hud ved å sikre at hudcellene bedre reparerer seg selv etter solskader.

Sikrer optimal hjernefunksjon

Fisk som laks, ørret eller makrell til middag dekker behovet for omega-3-fettsyrer. Dette lager ikke kroppen selv, så vi må få det gjennom maten. Omega-3-fettsyrer er livsnødvendige for kroppen og særlig for utvikling og vekst av hjernen.

Etter ett år...

Redusert helserisiko

Nå som du har fått den gode vanen med å spise fet og mager fisk to-tre ganger i uken, reduseres risikoen for hjerteinfarkt, slag og demens.

Mer fisk på bekostning av kjøtt, spesielt prosessert kjøtt, kan bidra til å minske risikoen for kreft i tykk- og endetarm.

Bli KIWI PLUSS-kunde og få 15 prosent Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt.

Bli KIWI PLUSS-kunde her